Mustnytt

Massor av stamkunder har idag besökt musteriet vilket är väldigt roligt. Ett par hade dessutom med sig en hel släpkärra med äpplen! Sicket arbete att plocka all den frukten! Men att musta gick fin-fint då de varit här flera år i rad och vet hur en slipsten skall dras. Jag fick god hjälp med andra ord.

Dessutom har musteriet blivit dokumenterat av fotograf Anders Engström som fått ett stipendium där han ska fotografera företagande på landsbygden. Tanken är att det ska resultera i en bok och en utställning framöver så till nästa år ligger det förhoppningsvis ett blädderex i musteriet för läsning.

Och till sist: ni som gjorde cider förra året men som inte tyckte att den blev någon smaksensation, vänta ett år till. Flera av dagens kunder kan intyga att cidern är som godast efter två/tre år så ha tålamod. Och det verkar inte finnas någon risk att den blir för gammal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: