Mustnytt

Idag var det dags för sortbestämning av kundernas äpplen och med hjälp av Peter Glader har vi nu lyckats lära oss skillnaden mellan bland annat Cox Pomona och Sävstaholm, Oranie och Stenkyrke, Aroma och Ingrid Marie. Tack för din medverkan Peter!

Allt var verkligen lyckat och förhoppningsvis kan vi erbjuda samma aktivitet nästa år!

Om någon kund har bilder från idag vore det jättekul att få ta del av dem!

Annonser

6 thoughts on “Mustnytt

  1. Förresten glömde jag tacka för Ert härliga enkla, men proffsiga mottagande av oss. Det känns otroligt gemytligt att komma till Er och det blir verkligen mervärde, än att bara musts och betala och åka. Fika är alltid spännande och brödet som kom från grannbageriet, skall jag åka och köpa när jag åker till Borås i morgon. Det var jättegott 🙂

  2. Tack för ert besök! Söndagen blev verkligen lyckad!

    Ett tips är att ringa till Bagarn så att hon kan lägga undan bröd till er, för det händer att det tar slut. (Inte konstigt med tanke på att hon bakar Sveriges bästa bröd) Vedugnsbageriet har nummer 070-993 16 06.

    Jag hoppas att vi ses nästa år och att vi även då kan prova våra olika cider-alster. Förhoppningsvis kanske vi har kommit en bit närmare målet!

  3. Förresten – i fall du inte känner igen dej på min blogg, så är det för att jag gjort en ny del där alla mina mat och dryckes intressen samsas. Jag kommer samla recept. Tips och idéer om hur jag har gjort och vad jag har lärt mej. Mycket för min egen del men också för andra intresserade att läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s