2 reaktioner till “Jäsnytt

 1. Hej, fantastiskt att ni skriver om allt som händer på musteriet, kul att läsa. Jag har en liten fråga. Använder en centrifug hemma och pressar juice av allt möjligt lite då och då, har blivit mer och mer nu, så kul att hålla på! Men undrar om det går att frysa in juicen? Ibland blir det för mycket juice, ger oftast bort det mesta men ibland blir det ändå kvar nu när morsan kom förbi med äppleskörden från trädgården. om det går att frysa in juicen, hur länge håller den sig där? Och hur blir kvalitén och smaken efteråt? Tacksam för svar
  /Vladimir

  1. Hej Vladimir!

   Det funkar fint att frysa juice gjord på äpple och säkert funkar det bra med andra typer av juicer också. Faktum är att äppelmusten håller sig toppengod efter frysning i över ett år. Om man inte kan hålla sig tills allt tinat blir det viss skillnad på det först och sista i dunken/flaskan men det är marginellt.

   Roligt att du gillar hemsidan!

   /Felix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: