Mustnytt

Då var vi klara för idag. Många trevliga kunder, många sorters äpplen och mycket must!

Ambitiöst av ett gäng som både köpt flaskor i önskad liter och nytt frys för att kunna ha must hela året. Och mycket must blev det!

Sedan hade vi ytterligare en kund med okänd äpplesort som jag sparade ett äpple av. Och nu sist på dagen visade det sig att det med 90% säkerhet är Oranie, vilket även hon hade med sig. Bra, klar must blev det!

Och till alla er som valt att göra cider: Kom gärna tillbaka nästa år med en flaska så smakar vi och jämför. Jag har lovat att lägga upp några cidertips under kvällen/natten.

4 reaktioner till “Mustnytt

 1. Spännande. Vi kommer till Er om 4 helger (vi har bokat). Vi har fasta och fina äpplen som vi till stor del plockade ner idag. Skall bli spännande. Hur många liter blir det ca på en 10 liters spann?

 2. Jag var och Mustade igår, underbart! Cidern står på puttring och jag har druckit så otroligt mycket äpplemust idag. Musten går inte att motstå helt enkelt, alla älskar äpplemust, stora som små! Ni har definitivt fått en stamkund! Ser fram mot vårens ciderprovning!

  Musta på!
  /Annelie

  1. Hej Anneli!

   Vad kul att besöket var uppskattat!

   Nu hoppas vi på god lycka med cidern och även jag ser fram emot nästa års provning. Det kanske till och med snart är dags för att spika datum. Hmm, jag får klura på det lite.

   Vi ses igen!

   /Felix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: